Škola tenisa za decu i juniore
+381 64 1804 733
Škola tenisa za decu i juniore
+381 64 1804 733
Blog
  • Početna
21
03
2016

TURNIRI OVE NEDELJE NA KOJIMA IGRAJU NAŠI IGRAČI

CHALLENGER

 

CARTEL_FINAL_CHALLENGER1Na čelendžeru u Šenzenu koji se igra na tvrdoj podlozi , naš Filip Krajinović u prvom kolu igraće protiv domaćeg  igrača Wu Di – ja. Dok će na turniru u Meksiku – San Luis open, koji se igra na šljaci, igrati Laslo Djere, Nikola Milojvić protiv ROCA BATALLA Oriol -a iz Španije, Pedja Krstin protiv HANK Tigre iz Meksika.

ITF FUTURES

GRČKA, HELLENIC ZEUS, F1

Na turniru u Grčkoj koji se igra od 21 – 27 marta, igraće Miki Janković i Nikola Čačić

 

ITF JUNIORS

itf juniors

Ove nedelje u u okviru ITF JUNIORS turnira igra se 3 turnia na kojima nastupaju naši igrači igračice.

Na turniru u Španiji u oragnizaciji TENNIS ACADMY VINAROS, GRADE 2 , koji se igra od 22-26 marta, igraće Olga Danilović, trenutno 100 juniorka sveta, Jovana Vuković i Natalija Popović.

Na turniru na Malti, SAN MICHEL INTERNATIONAL TOURNAMENT, GRADE 5, koji se održava od 21-26 marta igraju Bogdan Bajić, koji je slobodan u prvom kolu, Djuro Opačić koji je , takodje, slobodan u prvom kolu, Aleksa Marjanović koji igra protiv William Lindqvist Nilsson-a (SWE), Stefan Živković koji igra proiv Leandros Misdrahis-a (GRE) i Bodin Žarković, koji je u glavni žreb ušao iz kvalifikacija, igra protiv Loic Ratsaratany-a (FRA). Kod devojaka Jana Bojović je slobodna u prvom kolu, dok Andriana Stoilković igra protiv Jane Weiss (AUS).

Na turniru u Italiji, 41st CITY OF FLORENCE koji se igra od 22 – 28 marta igraće Konstanti Kirovski, Boris Butulija i Marko Miladinović.

autor: Ivan Batinica

Komentar
0

Ostavite komentar